Mezeluri Traditionale Fia
Companie
flower flower flower

S.C. Fia Consulting & Distribution S.R.L. este o companie puternic capitalizată, care a lansat brandul Bogăţiile Transilvaniei, Fia-Carn, în data de 1 aprilie 2013, cu scopul de a produce pentru dumneavoastră o gamă unică de preparate din carne de o calitate superioară, bazată pe reţete din inima Ardealului, dorind să readucă in casele dumneavoastră gustul preparatelor din copilarie.

Pe lângă preparatele realizate cu stricteţe in condiţii de maximă siguranţă alimentară, FIA CARN vă pune la dispoziţie carne refrigerată şi congelată din fermele din România.

S.C. Fia Consulting & Distribution S.R.L. deţine o fabrică modernă care întruneşte toate standardele europene de funcţionare. Tehnologizată cu utilaje de ultimă generaţie cu o capacitate mare de productie, mezeluri şi crud-uscate, fabrica deţine autorizaţia de schimburi intracomunitare (categoria A cu ştampila ovală).

Bazată pe un criteriu bine stabilit, deviza esenţiala constituind-o calitatea, Fia-Carn doreste să vă aducă la cunoştiinţa lipsa MDM-urilor, a înlocuitorilor de carne şi a altor ingrediente dăunatoare din produsele minuţios selecţionate.

Preparatele Fia sunt bazate pe reţete simple, tradiţionale, cu ingrediente naturale, << sută la sută din carne! >>

flower
Echipa
flower flower flower

Noi, echipa Fia-Carn, avem o singură misiune, aceea de a ne autodepăşi în fiecare zi, nu doar prin calitatea de top a produselor tradiţionale ardeleneşti ci şi prin satisfacerea nevoilor clienţilor noştri de calitate, igienă şi siguranţă alimentară.

Ţinem cu strictete la valorile şi principiile noastre. Singurul nostru concurent suntem noi înşine, ne concentrăm pe valoarea produselor noastre pentru îndeplinirea celor mai exigente gusturi şi ne îmbunătăţim continuu procedurile de lucru.

Vrem ca dorinţele clienţilor noştri să devină realitate şi ne respectăm promisiunile cu entuziasm. Eşecul nu este o opţiune pentru noi, iar rezultatul final va uimi intotdeauna. Suntem atenţi la cerinţele clienţilor noştri şi le înţelegem nevoile. Oferim produse şi soluţii inovatoare care le permit să manance sanatos.

Câştigăm încrederea clienţilor si furnizorilor noştri prin deschiderea, onestitatea, integritatea si incoruptibilitatea ce caracterizează toate acţiunile noastre.

Ne asumăm răspunderea de a obţine şi menţine rezultate fără precedent, care creează o valoare extraordinară pentru produsele Bogătiile Transilvaniei, Fia-Carn, prin cunoaşterea pieţei provenită din experienţa vastă a echipelor noastre.

Energia pe care o punem în slujba clienţilor noştri se îmbină cu pasiunea de a munci, creând un stil de viaţă mai plin, mai bogat, mai sănătos. Ne caracterizează dorinţa de a maximiza propriul potenţial, ridicându-ne ştacheta tot mai sus către calitatea superioară a produselor Bogăţiile Transilvaniei, Fia-Carn.

~VALORILE NOASTRE ~
Orientare către consumatorul final
Igiena si siguranta alimentară
Seriozitate
Responsabilitate
Respect
Inovaţie

flower
Distribuție
flower flower flower

distributieCompania Fia deţine un parc auto format din 70 de autovehicule frigorifice şi un camion de 7,5 tone pentru transport produse. Agenţii nostri de vanzari sunt în permanenţă la dispoziţia dumneavoastră pentru a vă oferi cele mai bune servicii, bazându-se pe o experienţă îndelungată în domeniu.

Produsele Fia-Carn pot fi achiziţionate indiferent dacă afacerea dumneavoastră este in Romania sau nu, daca sunteti persoană fizică sau persoană juridică, desfășurânt Comerț cu amănuntul prin intermediul Caselor de comenzi sau prin internet. Trebuie doar să ne contactaţi.

 

 

flower